Rólam

Bodor Márti vagyok, segítő. 

Szeretném veled megosztani életem két fontos mondatát, hogy láss, és értsd, mi motiválja a munkámat. 


 Valamikor kamaszkorom vége felé érkezett meg hozzám az első mondat: „Fényt adok, mert fény vagyok.“ Ez akkor, ott még rettenetesen „egósnak“ tűnt, azon tanakodtam, hogyan is írhatnám én le ezt a mondatot bárhová, hát ki vagyok én ehhez… és mit fog gondolni, aki hallja? Végig kellett járnom egy hosszú önismereti utat, mire magabiztosan tudtam használni és leírni azért, hogy emlékeztessen mindenkit a lényegi tartalomra: mindannyian fény vagyunk - és mindannyian fényt adunk! Lehet, hogy ezt itt, most 2023/2024 kaotikus, átalakulós táján nem mindig látod, de előbb-utóbb majd eljön az az idő, amikor mindannyian, együtt, egyetlen mezőként éljük meg a saját „fénységünket“. Hiszem, hogy nincs már olyan messze. :) Te is fény vagy, és szeretném neked megmutatni, hogy milyen gyönyörűen és fényesen tudsz világítani. 

A második is egy egyszerű, tiszta mondat, amire az emlékeztetőt egy meditáció során kaptam a plejádi segítőimtől: „Te vagy a kulcs!“ Azért fontos, mert figyelmeztet a saját, teremtő felelősségükre - NEM VAGY ÁLDOZAT, akkor sem, ha nehéz volt az élet és első pillantásra nem érted, miért élted át, amit átéltél. Benned van a kulcs ahhoz, hogy változtatni tudj, és teremtő felnőttként önmagadért felelősséget vállalva te magad írd a sorsodat.
Képes vagy rá, de átvállalni tőled ezt a felelősséget senki nem tudja. 


2004 óta élek Bécsben, az eredeti jogi szakmámat félre téve 10 éve hivatalosan is humánenergetikusként dolgozom. A mindent átjáró mezőt - energiát gyerekkorom óta érzem, az évek során megtanultam, hogyan lehetek benne tudatosan jelen és kapcsolódhatok általa a Mindenséghez.
Ha érzed a belső hívást arra, hogy együtt emeljünk téged vissza a fénybe, fordulj hozzám bizalommal!

fenykep Marti