Rólam

Bodor Márti vagyok, segítő, energetikai kezelő, kineziológus, Access Bars™ Practitioner.

 

2004 óta élek Bécsben, kislányommal és férjemmel. Az ember, s a lélek megfejtése gyermekkorom óta érdekelt, ezért is végeztem el az eredeti jogi szakmámat félre téve a Bécsi Egyetem pszichológia alapképzését.

 

Energetikai kezeléseket lassan 20 éve végzek, és magát a minket körülvevő életenergiát már gyermekkoromban is éreztem és használtam. Rendszeresen szervezek csoportos meditációkat azzal a céllal, hogy megtanítsam a résztvevőket ezeknek az energiáknak az érzékelésére, és az ezzel való, önmagunkat segítő munkára. 

 

A kineziológia One Brain™ ágával 2008-ban találkoztam, és bizony megdöbbentett az a hatékonyság, amivel akkor nekem is segíteni tudott ez a csodálatos módszer. Hamar megszületett bennem a vágy, hogy a One Braint is használva magam is segítsek másoknak, hiszen láttam, hogy a kineziológia segítségével egy-egy személyes probléma milyen kíméletesen, mégis gyorsan kezelhető, és milyen hirtelen indulnak be az öngyógyító folyamatok, amint a mögöttük megbúvó lelki okokat feltárják és feloldják.

Sokáig azt gondoltam, a kineziológiához hasonló, hatékonyan módszer számomra nem létezik - ám ekkor az élet elvezetett az Access Consciousnesshez. Azóta a kineziológia mellett az Access Bars™-t  is használom, ezzel is segítve a lelki blokkok minél könnyedebb oldását.

 

 

A célom az, hogy ezekkel a nagyon célratörő és hatékony módszerekkel segítsem a hozzám fordulók testi, lelki, szellemi fejlődését és a tudásomat tovább adva segítsem a hozzám fordulók önismereti munkáját.

 

Márti
Marti a zöldben