Aktuális:

Csillagkapu kör teremfotó

Havi, rendszeres Csillagkapu-meditációs kör - Kéthetente, pénteken este 19:00 órától (online)

 

Van kedved megtapasztalni a segítő mesterek energiáját és megfürdeni benne? Ráhangolódni arra, ami több, mint amit általában látunk és érzünk a világból?

A Csillagkapu-meditációk ebben segítenek, miközben közelebb visznek saját magadhoz: ahhoz a végtelen, hatalmas energiához, ami te magad is vagy.

 

Ha érzed a hívást, gyere el, egyszerűen csak legyél nyitott és tapasztalj meg valami nagyon szépet.😊

 

Kérlek, részvételi szándékodat mindenképpen jelezd előre legkésőbb szerda estig itt az esemény oldalán, vagy nálam privát üzenetben.

 

Szeretettel várlak téged is!

Márti


Korábbi programok:

Lélekbeszélgetések 

 

Beszélgetünk, megosztunk, mesélünk. Mert hasonló kihívásokkal nézünk szembe, hasonló görcseink vannak és a sikereinkkel is emelni tudjuk egymást. 

 

Témánk legközelebb a január. :)

Itt az Új Év és ez remek alkalom arra, hogy

- beszélgessünk a változásokhoz való hozzáállásunkról,

- az elengedés feltételeiről,

- hogy terveket szövögessünk és

- megnézzük, hogyan tudjuk segíteni azok megvalósítást.

Egy kicsit lomtalanítunk, elkezdjük rendezni az előttünk álló évet és teszünk azért, hogy 2019-ben minden könnyebben menjen majd.

 

Ne feledd, ez az este Rólad is szól, kérdéseiddel Te is alakítod.

Szeretettel várlak!

 

 


meditáló nök

Kapcsolatteremtő meditáció, utoljára 2018. március 23-án

 

Nem vagyunk egyedül.

Sem emberként, egymás között itt a Földön, sem energiaként a szemmel nem látható világunkban, de még az Univerzumunkban sem. 

 

Ha van kedved megengedni annak a lehetőségét, hogy többet érezhetünk meg a világból, mint amit pusztán látunk és kíváncsi vagy ezeknek az energiáknak a gyógyító erejére, szeretettel várlak egy kapcsolatteremtő meditációra az OM Kuckóban.

 

Kérlek, a hely szűke miatt részvételi szándékodat mindenképpen jelezd vagy az esemény FB-oldalán, vagy nálam üzenetben.

 

Szeretettel várlak ebben a hónapban is!

Márti

 

Az esemény facebook oldalát itt találod.

 

Kezdés: 18:30-kor az OM Kuckóban (1080, Wien, Josefsgasse 9.), hozzájárulás az estéhez: € 15,-

 


szines lepke

OM női kör Gyulai Orsolyával és velem - 2017 október 16-án indulunk!

 

A női kör egy 3 alkalomból álló workshopsorozat, ahol előre kiválasztott témákon dolgozunk együtt. Tudatosítunk alapvető viselkedésmintákat, hitrendszereket hozunk a felszínre, blokkokat oldunk és segítünk a változásban.

 


 Célunk, hogy olyan tudást és eszköztárat adjunk a kezedbe, amivel szebbé és jobbá tudod varázsolni a saját és a környezeted életét is.

 

1) Az első közös esténken a NŐvel, mint önmagunk igazi, legbelső magjával foglalkozunk. Beszélünk a különböző felvett, sérült női szerepekről és a bennünk élő női és férfi minőségek egységéről. Ezzel összefüggésben elemezzük a párkapcsolati modelleket is, oldjuk a kibillent női és férfi mintákat, hogy alapot teremthessünk a NÖvekedésnek.

 

2) Kommunikáció: ezen az estén különböző kommunikációs modellekkel segítünk neked, hogy megtanuld érvényesíteni az igényeidet anélkül, hogy megbántanál vagy elnyomnál másokat. 

A módszerek segítenek téged nem csak a belső, de a külső (másokkal való) kommunikációdban is.

 

3) Önmegvalósítás és hivatás: záró esténken az eddig tanultakra alapozva felkutatjuk a szenvedélyünket, a vágyaink mögött rejlő igazi motivációnkat. Felismerjük a húzó- és hajtóerőinket, megkülönböztetjük a belső és külső elvárásainkat egymástól, hogy bátran követhessük és élhessük az álmainkat!

 

Időpontok: az egyes alkalmak egymásra épülnek, összefüggnek egymással, így mind a három alkalom együtt látogatható.

 

1) október 16. hétfő

2) november 13. hétfö

3) december 13. szerda

 

Mindegyik alkalommal 18:00 órakor kezdünk!

 

Részleteket a jelentkezésről, és bővebb információt az esemény Facebook-oldalán, itt találsz.

 

Szeretettel várunk!

Orsi és Márti


meditáló nök

Újholdmeditáció, október 19-én.

 

Október 19-én, az újhold és a mérleg jegyének energiáját kihasználva meditálunk együtt, a Unify Global Sisterhood rendezvényéhez csatlakozva.

 

A UG Sisterhood olyan nők közössége, aki a szívük erejét használva, azt egyesítve, egymást elfogadva szeretnék megváltoztatni a világot, tovább ébresztve és kiterjesztve mindazokat a támogató és tápláló energiákat, amiket mi nők ősidőktől fogva hordozunk magunkban. 

Ezen az estén a mérleg üzenetével, az egyensúllyal és a bennünk igenis ott szunnyadó harmóniával foglalkozunk. :)

 

Szeretettel várlak téged is!

 

Márti

 

Az esemény facebook oldalát itt találod.

 

Kezdés: 18:30-kor az OM Kuckóban (1080, Wien, Josefsgasse 9.)

 


telihold

Június 9-én este 9 órakor ismét telihold-meditáció: ezúttal a szabad ég és a telihold alatt a 2. kerületi Rudolf-Bednar-Parkban.

 

A 9-es szám lezárásra ösztönző energetikáját és a Hold elengedésben segítő erejét kihasználva beszélgetünk majd az elengedésről, az útra bocsátásról, a "fel"-adásról és a megkönnyebbülésről. :-)

 

A részleteket és az esemény facebook-oldalát itt találod.

 

Szeretettel várunk!

Orsi és Márti

 

 


Telihold energia

Telihold-meditáció április 11-én:

 

A Teliholdnak hatalmas ereje van. Nem csak óceánokat mozgat meg, hanem bennünket is, hiszen testünknek mégiscsak 50-60%-a víz. 

Megfigyelheted te is, hogy mennyire hat rád a Hold növekedése, ha kicsit odafigyelsz erre. Az érzékenyebb, ösztönösebb emberek ilyenkor fáradtabbak, hisztisebbek, vagy éppenséggel energikusabbak és nyugodtabbak. Attól függ, ki hogy érzi magát, hogy kiben milyen érzelmek, érzések kavarognak. A Telihold felerősít bennünk sok érzést és gondolatot. Mindent: a kellemeset és a kellemetlent is.

 

A Telihold meditáción ezúttal arról lesz szó, hogy hogyan tudjuk ezeket a kellemetlen érzéseinket és gondolatainkat elengedni, átalakítani kellemesebb energiákká.

 

Ha nem tudsz személyesen eljönni, akkor like-old az OM kuckó oldalt a Facebookon, mert a meditáció idejére élőben becsatlakozhatsz hozzánk így is. :)

 

Szeretettel várunk!

Orsi és Márti

 

Az esemény Facebook-oldalát itt találod.

 

 


meditalo nök körben

Globális nőnapi meditáció március 8-án:

 

Mit ünneplünk a Nők napján? Sokaknak ez egy második anyák napja: általában kapsz egy szál virágot, vagy egy képeslapot, amiben az áll: köszönöm, hogy gondoskodsz rólam.

...és mi van, ha több van benned?

 

Egyre erőteljesebb feladatunk a női energiák összekapcsolása és növelése. Ezért ezen a napon az OM kuckóban mi is a női minőséget ünnepeljük egy olyan globális meditációhoz csatlakozva, amit a Földön egyszerre több ezren gyakorolnak ugyanazon az estén. 

 

A Unify Global Sisterhood olyan nők közössége, aki a szívük erejét használva, azt egyesítve, egymást elfogadva szeretnék megváltoztatni a világot, tovább ébresztve és kiterjesztve mindazokat a támogató és tápláló energiákat, amiket mi nők ősidőktől fogva hordozunk magunkban.  

 

Te is érzed, hogy a dráma, a féltékenység, az egymás iránt érzett irigység nem támogat? Érzed, hogy ezek mind az elmúlt idők felvett negatív viselkedésmintái, és nem azt a Földet szülik újjá, amit szeretnél? Teremtsünk együtt egy olyan világot, ahol jobban érezzük magunkat. Dráma nélkül, szégyen nélkül, versengés nélkül – szeretetben, tiszteletben, elfogadásban és támogatásban. Ha magadat megváltoztatod, a világot változtatod meg.

 

Gyere el, meditálj velünk, fogadd el és ünnepeld magadban a nőt és a teremtésed erejét.

 

Az esemény Facebook-oldalát itt találod.

 

Szeretettel várunk március 8-án!

Orsi és Márti


kövek

Békében önmagammal - békében a világgal

Meditáció és beszélgetés február 15-én:

 

Megint összedugtuk a fejünket és elgondolkodtunk, hogy mit is jelent számunkra a béke. Összeszedtük azokat a módszereket és eszközöket, amiknek a segítségével mi békét csempészünk az életünkbe.

Azután arra gondoltunk, hogy ezt szívesen megosztanánk veletek, illetve érdekelne minket, hogy ti hogyan szoktátok elérni és megtartani a béke érzését az életetekben? 

 

Ha békében élsz, kérlek, oszd meg velünk, hogyan jutottál el idáig. Ha pedig még keresed a békét, megpróbálunk mi segíteni Neked abban, hogy megtaláld. :-)

 

Ismét egy meditációval, segítő beszélgetésekkel és apró, rövid "békegyakorlatokkal" teli este az OM Kuckóban.

 

Szeretettel várunk!

Orsi és Márti 

Az esemény Facebook-oldalát itt találod:

 


Hold

Telihold-meditáció december 14-én:

 

Gondoltunk egyet, egymásra hangolódtunk, aztán lejött egy meditáció, amit ezen a teliholdas estén szeretnénk veletek megosztani. Lesz benne szó az elengedésről, a bennünk élő istennőről, a női energiákról, Földanyáról és Holdanyáról, együttmüködésről, szeretetről és töltődésről.

 

 

 

Az esemény Facebook-oldalát itt találod.

 

Várunk szeretettel december 14-én,

Orsi és Márti