RINGANA - Friss natúrkozmetikumok és táplálékkiegészítők

Nagyon szerencsés vagyok, mert kineziológusként, segítőként egyre több egyre finomabb energiájú emberrel találkozom. Az elmúlt években érezhetően felgyorsult az a folyamat, aminek hatására mind kevésbé viseli el a szervezetünk a kőolajszármazékokkal, műanyagokkal telített kozmetikai termékeket. Szó szerint a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen bőr alá menően viszkető érzés, amikor a test rezgése már nincs összhangban azzal, ami korábban még "jó" volt: milyen az, amikor jelzi, valami finomabbat kíván. 

 

A kombinált, zsíros, vagy száraz, pirosodó, és egyéb más tüneteket mutató bőrnek gyakran nem hoz enyhülést még a patikából kiváltott, orvos által felírt készítmény sem - hiszen gyakran abban is ugyanazok az anyagok vannak, amiket a bőr leginkább teljesen elkerülni szeretne.

 

A RINGANA 1996 óta létező osztrák cég, amely a fenntarthatóság, a környezetvédelem és a természetesség jegyében készít 100% hatóanyagtartalmú, tartósítószer- és vegyianyagmentes friss natúrkozmetikumokat és táplálékkiegészítőket.

 

Nekem bevált, a termékeiket használva kőolajszármazékok, térfogatnövelő mikroműanyagok és vegyszerek helyett én ma már csak ápoló anyagokat kenek a magam és a gyermekem bőrére. Ezért is merem a RINGANA-termékeket jó szívvel ajánlani bárkinek. :)

 

Ha több információt szeretnél minderről, keress nyugodtan és nagyon szívesen segítek megtalálni a Neked legjobban segítő megoldást vagy a legmegfelelőbb termékmintát (mert több próbacsomag első alkalommal a webshop normál árainál kedvezőbb áron rendelhető meg). Keress bizalommal!