Csillagkapu-meditációk

Csillagkapu
csillagkapu kör teremfotó

Rendszeres meditációs kör, kéthetente pénteken

A Csillagkapu egy szakrális geometriával tervezett forma, amely segíti a magasabb frekvenciájú energiákra való ráhangolódást. (A formát 1989-ben csatornázta a Földre a Csillagkapu guide-jától, Alcazartól Prageet Harris.) Segít bennünket abban, hogy végtelen létezőként sokkal többet érezzünk meg a világból, mint amit a hétköznapokban látunk és hallunk belőle. Segít olyan nyugodt energetikai közeget teremteni, amelybe belepihenve kinyílhatunk a támogató, mesteri energiák felé. 

 

A forma szakrális mintázatához egy magasabb rezgéssel rendelkező, „magasabb dimenziós“ tudatosság kapcsolódik, s a meditációk alatt ez az energia az, amivel dolgozunk. Ebbe belepihenve engedjük meg magunknak a saját energiamezőnk rezgésszintjének megemelkedését, és azt, hogy ezáltal sokkal érzékenyebbé váljunk a minket körülvevő quantum mezőre, és az azt alkotó energiákra. A meditációk alatt nemcsak a saját felsőbb énünkkel, hanem magasabb rezgésű segítőkkel, felemelkedett mesteri energiákkal és csillagcsaládokkal is rendszeresen dolgozunk.

 

Ha kíváncsi vagy ezeknek az energiáknak a gyógyító és támogató erejére, ha szeretnéd emelni a rezgésszintedet, hogy többet tapasztalj meg magadból, ha szeretnél tovább fejlődni az önismereti utadon, akkor szeretettel várlak rendszeres meditációs körünkbe.   

 

Engedd meg annak a lehetőségét, hogy az Egység megérinthet, ha kinyújtod felé a kezed.

 

Kérlek, részvételi szándékodat mindenképpen jelezd előre vagy az esemény aktuális facebook-oldalán vagy nálam üzenetben.

 

Kezdés általában 19:00 órakor, hozzájárulás az estéhez adományos (az AT33 2011 1286 1770 4900

számlaszámon vagy paypal-en a "paypal.me/martabodor" közvetlen linken).

Az aktuális időpontokat mindig a facebook-oldalamon találod.

 

Szeretettel várlak téged is!

Márti


Egyéni meditációk

A rendszeres csoport mellett igény esetén szívesen tartok olyan egyéni meditációt is, ahol a Csillagkapu segítségével dolgozunk. Ezek az alkalmak a gyors rezgésszint-emelés miatt lehetőséget kínálnak arra, hogy egyénre szabottan, a te saját mestereidet, szellemei vezetőidet és segítőidet meghívva oldjunk fel blokkokat, gyógyítsuk a "belső gyermeket" és a régi, múltbéli fájdalmakból eredő mintákat és programokat. 

Ha bővebb infóra van szükséged, keress nyugodtan. :)


Bővebb infó a Csillagkapuról:Meditációk korábbi Csillagkapu-körökből:


Elismert, képzett Stargate(Csillagkapu)-facilitátorként dolgozom. A facilitátorok nemzetközi listáját ezen a linken találod.