Csatornázott energetikai kezelés

Hogy működik az energetikai kezelés?

A kezelés során az kvantummezőből érkező tudással összekapcsolódva, az energetikai segítőimen keresztül a mindent átható forrásenergiával kerülünk közvetlen kapcsolatba. Ez a kozmikus energia az, ami rajtam, mint csatornán átáramolva feltölti a test energiahiányos területeit, illetve kiegyensúlyozza, feloldja az energetikai rendszerben lévő blokkokat. 

 

Rendkívül érzékeny ember vagyok. Több különféle energetikai gyógyító módszert tanultam, és már gyermekkoromban is kísérleteztem azzal a minket körülvevő forrásenergiával, amit (elnevezéstől függetlenül) minden később megismert technika használ. Végül fizikai és szellemi tanítóim segítségével találtam rá arra a kezelésfajtára, amit alkalmazok - csatornaként az ő gyógyító tudásukat, segítségüket és üzeneteiket közvetítem.

csakrák

A kezelés során nem én gyógyítok, csupán csatornája vagyok annak a csodálatos energiának, amely a kezeimet mozgatva, azokon átáramolva jut el a fizikai és az energetikai testekben pontosan oda, ahol arra szükség van. Ez az energia az, ami tisztít, feltölt, felold, regenerálja a fizikai testet és segíti a lelki blokkok megértését és elengedését. Személyre szabottan, előre meghatározott kézpozíciók nélkül dolgozik, aktívan adja azt, amire a kezelt személy testének-lelkének a leginkább szüksége van.

Mit üzen a fájdalom?

Fontosnak tartom, hogy tudatában legyünk: a fizikai test fájdalmai mindig üzeneteket hordoznak a számunkra.  A test a fájdalmon keresztül mutat rá arra, hogy életünk valamely területén egyensúlyhiány jött létre: van egy terület, amely figyelmet kér tőlünk. Az energetikai kezelés a finomenergetikai rendszerben oldja fel a fájdalom alapjául szolgáló blokkokat, így teremti meg a gyógyuláshoz szükséges egyensúlyi állapotot. Ahhoz azonban, hogy ezt az egyensúlyi állapotot fenn tudjuk tartani, fontos megérteni a fájdalom üzenetét, fontos megérteni azt, hogy életünk, életmódunk mely területén van szükség változtatásra. Ez a felismerés a kezelések során sokszor a gyógyulással együtt jön, de ha mégsem, akkor a kezelésen túl egy feltáró-segítő beszélgetéssel én is szívesen segítek a megtalálásában.


A kezelés a kineziológiától független, időtartama a csatornázás természete miatt nincs előre meghatározva, általában 60-90 perc. 


szabadon repülö madár

Klienseim írták - vélemények

"A kezelés elejétől kezdve azt a fajta nyitottságot éreztem magamban, hogy teljesen rábízhatom magam Mártira és az általa közvetített energiára. Tökéletes ellazultságban, szinte alfa-állapotban fogadtam az energiával érkező képeket és testi érzeteket. A legszebb pillanat a kezelés alatt az volt, amikor azt éreztem, hogy ömlik be a mellkasomba és a szívembe az éltető, meleg napfény és feltöltődöm a pozitív energiákkal."

 

"Egy évek óta visszatérö ínszalag-problémával mentem Mártihoz. Furcsa érzés volt, ahogy az energia húzta és melegítette a kezemet, szokatlan volt, de kellemes. És azóta a kezem teljesen rendben van. Még egyszer köszönöm!"

 

"Teljesen lemerültem. Fáradt vagyok és hatalmas kérdőjelek vannak a fejemben a kezelés előtt. Hogyan tovább? Egy kéz közeledik felém, de még mielőtt hozzám érne, megáll, és a bőrömtől kb. 10 centire elkezdi a testem kontúrját símogatni és fura mozdulatokkal egy mini kortárs táncot lejtve gyógyítani. Közelebb jön, majd távolodik. Csendben vagyok és figyelek, és a homlokom közepén apró bizsergést érzek...Aztán csak magammal foglalkozom. A légzésem nyugodtabb, a fejem és a nyakam is lazább, és már nem érzem magam olyan kimerültnek. Most jobb, és nemcsak a testem, de a fejemben lévő kérdőjelek is kezdenek kitisztulni. Köszönöm."