Szia,

hogy vagy?

Engem Bodor Mártinak hívnak és TÉNYLEG szeretném tudni. Nézz körül az oldalamon és olvass arról, hogy ki vagyok, mit csinálok, miben tudok neked segíteni, és hogy miért tettem fel ezt a kérdést. 
Örülök, hogy itt vagy!

virag

Ki vagy te?

Az olyan kérdésekre, mint a "Hogy vagy?" a hétköznapokban gyakran egyszerű frázisokkal válaszolunk. Udvariasan azt mondjuk: "Köszönöm, jól." vagy "Megvagyok..." de nem vesszük a fáradtságot, hogy igazán magunkba nézzünk és megfigyeljük: hogy vagyok valójában? Van, hogy az évek során elfelejtjük, hogyan ismerhetjük fel a szükségleteinket és érzelmeinket. Van, hogy sosem tanultuk meg azt, hogy szabad figyelnünk önmagunkra. Néha a fókuszunk teljesen a családtagokra, a munkára, az élet mókuskerekére irányul... működünk, de valójában nem vagyunk JELEN.

Olyan is van, hogy régóta pontosan tudjuk, hol szorít a cipő, és bár évek óta dolgozunk a problémáinkon, valahogy mégsem tudjuk őket megoldani. Vagy pedig jól elfojtjuk őket, mert több nem fér bele a mókuskerékbe... 

...és aztán egyszer csak a testünk vagy a lelkünk kiabálni kezd és azt mondja: "ÁLLJ MEG!!! Ez így nem mehet tovább!"

A felsőbb éned, a valódi éned hív önmagadhoz. Ismerősen hangzik?

Bodor Marti

Ki vagyok én?

Kineziológus, Acces Bars Practitioner és biodinamikus Cranio Sacralis kezelő, meditációtanár, energiacsatornázó, tér, akin keresztül fénylények beszélnek, egy "új generációs" gyermek édesanyja, egy rendkívül érzékeny személy, és még sorolhatnám a cimkéket. A legfontosabb azonban, minden cimkén és szerepen túl: 
egy olyan segítő vagyok, aki RÁD figyel. Meghallgatlak, kézen foglak és segítek, hogy megtaláld önmagad.
Mert te vagy a kulcs. Akkor is, ha most éppen káosz van benned, vagy fájdalom, vagy egyszerűen csak elfáradtál. Én is végigjártam ezt az utat, tudom, miről beszélek. 
TE VAGY A KULCS.

Hogyan tudok segíteni?

2014 óta dolgozom hivatalosan segítőként, de már sokkal régebb óta, kb. 20 éve tanulom és tapasztalom a különböző hagyományos és holisztikus személyiségfejlesztő és gyógyító módszereket.
(Csak ízelítőül: tanultam pszichológiát, kineziológiát, bidinamikus craniosacralis terápiát, bioenergiával dolgozó technikákat, stb. Ha érdekel, a blokk alján lévő gombra kattintva olvashatsz erről bővebben).

Amióta pontosan hallom a belső hangot, túlnyomórészt intuitívan dolgozom és hagyom, hogy az energia áramlása vezessen:
a kezelések alatt kineziológiai és craniosakralis technikákat kombinálok energiacsatornázással.

Csillagkapu

Ajándék neked:

(és programajánló)


Csillagkapu-facilitátorként renszeresen tartok csatornázott kvantummeditációkat Bécsben személyesen, ill. online is. 

A következő alkalom időpontja: április 16, kedd, 19 óra.

A Csillagkapu egy szakrális geometriával tervezett forma, amely segíti a magasabb frekvenciájú energiákra való ráhangolódást. (A formát 1989-ben csatornázta a Földre a Csillagkapu guide-jától, Alcazartól Prageet Harris.) Segít bennünket abban, hogy végtelen létezőként sokkal többet érezzünk meg a világból, mint amit a hétköznapokban látunk és hallunk belőle. Segít olyan nyugodt energetikai közeget teremteni, amelybe belepihenve kinyílhatunk a támogató, mesteri energiák felé.

A forma szakrális mintázatához egy magasabb rezgéssel rendelkező, „magasabb dimenziós“ tudatosság kapcsolódik, s a meditációk alatt ez az energia az, amivel dolgozunk. Ebbe belepihenve engedjük meg magunknak a saját energiamezőnk rezgésszintjének megemelkedését, és azt, hogy ezáltal sokkal érzékenyebbé váljunk a minket körülvevő kvantum mezőre, és az azt alkotó energiákra. A meditációk alatt nemcsak a saját felsőbb énünkkel, hanem magasabb rezgésű segítőkkel, felemelkedett mesteri energiákkal és csillagcsaládokkal is rendszeresen dolgozunk.

Ha kíváncsi vagy ezeknek az energiáknak a gyógyító és támogató erejére, ha szeretnéd emelni a rezgésszintedet, hogy többet tapasztalj meg magadból, ha szeretnél tovább fejlődni az önismereti utadon, akkor kukkants be a youtube-csatornámra, ahol csaknem 50 meditáció felvételét (2,5 év anyagát) hallgathatod meg teljesen ingyen (bár jó, ha van egy youtube-premium kontód, mert sajnos az oldal által a felvételekbe csempészett reklámokat én magam nem tudom kivenni).
A felvételeket itt találod:

www.youtube.com/@martibodor

Két, 2023-as felvételt meghallgathatsz itt is: (belecsempészett reklám nélkül! :) )


A 2023. decemberi kör felvétele pedig
itt érhetö el:
 
Engedd meg annak a lehetőségét, hogy az Egység megérinthet, ha kinyújtod felé a kezed.

Egyéni meditációk

A rendszeres csoport mellett igény esetén szívesen tartok olyan egyéni meditációt is, ahol a Csillagkapu segítségével dolgozunk. Ezek az alkalmak a gyors rezgésszint-emelés miatt lehetőséget kínálnak arra, hogy egyénre szabottan, a te saját mestereidet, szellemei vezetőidet és segítőidet meghívva oldjunk fel blokkokat, gyógyítsuk a "belső gyermeket" és a régi, múltbéli fájdalmakból eredő mintákat és programokat. 
Ha bővebb infóra van szükséged, keress nyugodtan. :)

Praxislogo

Kapcsolat

A Stephansplatztól négy U1 megállónyira, a Vorgartenstraßéban dolgozom előzetes időpontegyeztetés alapján.


Térképet és pontos útleírást a tovább gombra kattintva találsz, sőt, itt még üzenetet is küldhetsz nekem. :)

penzszimbolum

Árak

Árakról, kedvezményekről, ajándékutalványokról a gombra kattintva olvashatsz részletesebben.

Logo facebook
Logo WKO berufliche Sorgfalt
Logo Insta